Managed hosting door True

Imtech koopt Duitse SAP-dienstverlener Neo

 

Imtech heeft de Duitse SAP-dienstverlener Neo overgenomen. Dat bedrijf levert applicaties voor mobiele toepassingen in de zorgsector en de industrie. De overname is onderdeel van een Europese groeistrategie.

De ict-tak van technische dienstverlener Imtech heeft de Duitse SAP-dienstverlener Neo overgenomen. De SAP-gecertificeerde dienstverlener levert applicaties voor mobiele apparatuur, erp (enterprise resource planning), crm (customer relationship management), portals voor e-commerce en EDI (Electronic Data Interchange). Er zijn geen financiële details van de overname bekendgemaakt.

Het Duitse bedrijf heeft ongeveer honderd middelgrote klanten in de industrie, consumentenmarkt en zorgsector. Neo telt vijfenveertig medewerkers die verspreid zijn over vestigingen in Stuttgart en Hannover. In 2007 behaalden zij een omzet van ruim vier miljoen euro.

Steeds meer ICT

Imtech, dat elektrotechniek, ict en werktuigbouw combineert in totaaloplossingen, ziet het aandeel van ict snel toenemen. Het bedrijf dat eerder dit jaar de Duitse bi-leverancier Stas overnam, heeft forse uitbreidingsplannen. De dienstverlener uit Gouda richt zich vooral op de versterking als zakenpartner van IBM en Microsoft. in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Het bedrijf nam eerder in 2008 ict-bedrijven over in de Groot-Brittannië, België, Zwitserland en Oostenrijk. Die bedrijven leveren een gezamenlijke omzet van ongeveer125 miljoen euro.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2770794). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×