Managed hosting door True

Raet beheert salarissysteem voor opleider

 

Euro's, geld, papiergeld, winst (4x3)

De komende vier jaar hoeft Amarantis Onderwijsgroep zich niet meer bezig te houden met beheer en onderhoud van systemen voor salarisadministratie. Vanaf januari neemt ict-dienstverlener Raet die taken op zich.

HR-specialist Raet gaat Amarantis Onderwijsgroep voorzien van systemen voor salarisadministratie. Het gaat om het online verwerken van de gegevens van ongeveer 2500 medewerkers.

Raet Online moet de vervanging worden voor de vier afzonderlijke systemen die Amarantis Onderwijsgroep nu gebruikt. Om de invoering van het nieuwe systeem soepel te laten verlopen, wordt het gefaseerd ingevoerd.

Vanaf januari gaat de opleider op de nieuwe manier salarissen verwerken en uitbetalen. Later worden ook modules voor hr-processen als werving en selectie, verzuimmanagement en online dossiervorming geïntroduceerd.

Dick de Boer, van het college van bestuur van de Amarantis Onderwijsgroep: "Onze organisatie streeft naar efficiëntie en effectiviteit, zeker als het gaat om de administratieve en hr-processen en de mogelijkheid om decentraal zaken te raadplegen. Die woorden staan in onze doelstellingen en vonden we ook terug in de systemen die Raet ons biedt."

Raet en Amarantis Onderwijsgroep gaan in elk geval de komende vier jaar samenwerken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2769181). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×