Managed hosting door True

Unit 4 Agresso op overnamepad in Oost-Europa

 

Softwarebedrijf Unit 4 Agresso onderhandelt over de overname van een bedrijf in Oost-Europa. Dit heeft bestuursvoorzitter Chris Ouwinga bekend gemaakt bij de presentatie van de jaarcijfers.

Unit 4 Agresso onderhandelt met een Oost-Europese branchegenoot over een overname, zo meldt bestuursvoorzitter Chris Ouwinga. Het over te nemen bedrijf is actief in de de publieke sector en heeft een jaaromzet tussen veertig en vijftig miljoen euro. De naam van het bedrijf wil hij nog niet noemen. Op dit moment zit Unit 4 Agresso midden in het boekenonderzoek.

Unit 4 Agresso zag de omzet over 2007 oplopen met 39 procent tot 320,5 miljoen euro. De winst (ebitda) kwam 29 procent hoger uit op 54,9 miljoen euro. Analisten hadden gemiddeld gerekend op een omzet van 319 miljoen euro en een operationeel resultaat van 50 miljoen euro. Met een autonome groei van veertien procent, groeide Unit 4 Agresso sneller dan de totale markt voor bedrijfssoftware.

Agresso Business World

Het concern profiteerde onder meer van de sterke vraag naar het internationale softwarepakket Agresso Business World. Ook het productaanbod in de Benelux leverde een belangrijke bijdrage aan de verbetering van het resultaat.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2365628). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×