Managed hosting door True

Nederlands Mtel in handen van Evolve IP

 

Clouddienstverlener Evolve IP neemt de Nederlandse cloudcommunicatieprovider Mtel over. Hiermee krijgt het Amerikaanse bedrijf toegang tot Europese klanten, werknemers, partners en lokale datacenters van Mtel, met als doel de positie in Europa te verstevigen.

Mtel is opgericht in 1999 en levert cloud-communicatieoplossingen zoals contactcenters, ip-telefoonsystemen en oplossingen voor zakelijke samenwerking. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam en beschikt over Nederlandse en Duitse klanten. Voor die internationale klanten beschikt het over een hoofdkantoor in Gronau en een verkoopkantoor in Leipzig.

Via de overname komt het personeel (technische medewerkers en developers), de lokale datacenters, de partners en het klantenbestand in handen van Evolve IP. Het Amerikaanse bedrijf ziet de overname als een kans om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen, zijn positie in Europa te verstevigen en de wereldwijde klanten beter te bedienen.

Evolve IP levert cloudoplossingen aan vijftienhonderd klanten. Het richt zich op de gezondheidszorg, financiële sector, diergeneeskunde, juridische sector, verzekeringssector, bouw, technologiesector, reisbranche en detailhandel.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6173135). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×