Managed hosting door True

Tesla, Nintendo en iPhone in top 25 beste uitvindingen

Innovatie

Magazine Time heeft zijn lijst van vijfentwintig beste uitvindingen van 2017 gepubliceerd. De iPhone X van Apple, Model 3 van Tesla en de Nintendo Switch kregen een plekje op de lijst.

Time noemt de nieuwste en duurste iPhone ooit een nog slimmere smartphone.
Tesla staat in de lijst dankzij zijn Model 3. Het blad denkt dat deze auto elektrisch rijden weleens mainstream zou kunnen maken.
Gameconsole Nintendo Switch wordt geroemd voor het feit dat het een draagbaar spelletjesapparaat is voor onderweg en tegelijkertijd thuis is aan te sluiten op een docking station waardoor het verandert in een volwaardige console.

Oculus ook op lijst

Andere noteringen zijn Nest Secure, het slimme beveiligingssysteem van Google’s moederbedrijf Alphabet, in de lijst. Net als Facebooks vr-bril de Oculus Go, BuzzFeeds Tasty One Top, een gadget die kookfanaten door middel van tutorials door het kookproces begeleidt, en de selfiedrone DJI Spark.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.