Managed hosting door True

Tesla, Nintendo en iPhone in top 25 beste uitvindingen

 

Innovatie

Magazine Time heeft zijn lijst van vijfentwintig beste uitvindingen van 2017 gepubliceerd. De iPhone X van Apple, Model 3 van Tesla en de Nintendo Switch kregen een plekje op de lijst.

Time noemt de nieuwste en duurste iPhone ooit een nog slimmere smartphone.
Tesla staat in de lijst dankzij zijn Model 3. Het blad denkt dat deze auto elektrisch rijden weleens mainstream zou kunnen maken.
Gameconsole Nintendo Switch wordt geroemd voor het feit dat het een draagbaar spelletjesapparaat is voor onderweg en tegelijkertijd thuis is aan te sluiten op een docking station waardoor het verandert in een volwaardige console.

Oculus ook op lijst

Andere noteringen zijn Nest Secure, het slimme beveiligingssysteem van Google’s moederbedrijf Alphabet, in de lijst. Net als Facebooks vr-bril de Oculus Go, BuzzFeeds Tasty One Top, een gadget die kookfanaten door middel van tutorials door het kookproces begeleidt, en de selfiedrone DJI Spark.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6249286). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×