Managed hosting door True

InnoValor wordt EIT Digital-partner

 

Advies- en softwarebedrijf InnoValor uit Enschede treedt toe tot het EIT Digital-ecosysteem. Daarin participeren 130 andere Europese bedrijven, universiteiten en onderzoeksinstituten voor gezamenlijke kennis- en productontwikkeling. Dit partnerschap moet de time to market van InnoValor-producten versnellen en bovendien een groei realiseren.

EIT Digital is een Europese educatieve en ondernemingsgerichte organisatie die naar eigen zeggen de digitale transformatie van Europa stimuleert. Doel hiervan is de economische groei en de kwaliteit van leven in Europa te verbeteren. Partners van EIT Digital-ecosysteem krijgen toegang tot internationale consortia die nieuwe diensten, producten of startups ontwikkelen op basis van Europees onderzoek.

InnoValor, opgericht in 1991 als het Telematica Instituut, was al via subcontracten actief als partner van EIT Digital. Nu tekent het voor een volwaardig partnerschap.

Wil Janssen, managing partner InnoValor: ‘Het EIT Digitals pan-Europese ecosysteem biedt ons toegang tot partijen voor gezamenlijke kennis- en productontwikkeling. Daarbij zorgt EIT Digital voor een financieel voordeel. Het verdubbelt namelijk onze investeringen, wat zorgt voor een kortere time to market. We kunnen hiermee inzetten op innovatie-activiteiten en hopen de komende twee jaar te verdubbelen in omvang.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6048788). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×