Managed hosting door True

USoft behaalt ISAE 3402-certificering

 

Certificaat

USoft uit Naarden heeft een ISAE 3402-certificering op zak. Met deze certificering toont het softwarebedrijf uit Naarden aan dat zijn processen voldoen aan internationaal geldende beveiligings- en kwaliteitseisen. USoft levert oplossingen op het gebied van business process management (bpm), biometrische authenticatie en GDPR.

ISAE 3402 (International Standard on Assurance Engagements, no. 3402) is de opvolger van de standaard SAS70. Het is een wereldwijd geaccepteerde standaard die aangeeft dat een organisatie die taken voor derden uitvoert, dat op een goede en gecontroleerde wijze doet. In het geval van USoft biedt de ISAE 3402-certificering inzicht in hoe het bedrijf zijn processen beheerst, omgaat met risicomanagement en de informatiebeveiliging regelt en welke maatregelen zijn genomen om fraude te voorkomen.

Volgens operationeel directeur Pieter Roemer van USoft biedt het certificaat klanten en potentiële klanten inzicht in de kwaliteit en beveiliging van softwareoplossingen zoals Smart PIA, realtime-besluitvormingssoftware en het authenticatieplatform.

'Als serviceorganisatie onderkennen we het belang van de interne beheersingsmaatregelen die wij in het kader van onze dienstverlening hebben opgezet, geïmplementeerd, en vervolgens uitvoeren.'

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6063818). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×