Managed hosting door True

PFU demonstreert digitaliseringsstrategie

CeBIT 2013

 

PFU Imaging Solutions, onderdeel van Fujitsu, toont op CeBIT 2013 zijn digitaliseringsstrategie ‘Scan-to-Share Information’. In hal 3, stand G07 probeert de leverancier van documentscanners bezoekers te overtuigen dat scannen de enige manier om iets op papier digitaal te krijgen en altijd en overal te delen.

‘Scan-to-Share Information’ loopt in de pas met de ander PFU-concepten ‘Scan-to-Process’ en ‘Scan-to-Cloud’. PFU stelt zich tot doel dat papieren informatie geïntegreerd moet kunnen worden in elektronische processen en applicaties. Samen met partners Kofax, Silex en Softgate presenteert PFU op CeBIT zijn Scan-to-Cloud- en Scan-to-Mobile-oplossingen. Naast de hoofdstand in hal 3 is PFU ook aanwezig op de stand van Fujitsu Technology Solutions in hal 7, stand A28 en in het OS X Business Park in hal 2, stand E56.

De aandacht is deze editie van CeBIT helemaal gericht op de ScanSnap iX500, die begin 2013 werd geïntroduceerd. Het nieuwe model integreert sneller papieren documenten in digitale processen dan voorgaande ScanSnap’s deden. Gebruikers scannen papieren documenten naar hun Android- of iOS-tablets en smartphones met slechts één druk op de knop. Dit gaat direct via de ingebouwde Wi-Fi-interface of via pc of Mac.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4684349). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×