Managed hosting door True

Capgemini is beste dienstverlener in programmeertools

 

Capgemini is door lezers van Computable uitgeroepen tot de beste ict-dienstverlener voor wat betreft programmeertools. De lezers gaven het bedrijf een 7,3. Op plaats twee en drie staan Atos Origin en Microsoft met een gemiddelde van respectievelijk 6,9 en 6,8.

Capgemini is de populairste Nederlandse dienstverlener op het gebied van programmeertools. Dat blijkt uit Computables jaarlijkse onderzoek naar het imago van ict-dienstverleners. Aan het onderzoek deden onder ruim tweeduizend Nederlandse ict-professionals en -managers mee. Atos Origin en Microsoft kwamen met een 6,9 en een 6,8 op de plaatsen twee en drie.

Lezers van Computable gaven ict-dienstverleners een cijfer voor aspecten als kennis, prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid, planning, budgetbewaking en communicatie.

Communiceren met klanten

Capgemini scoort binnen het deelgebied programmeertools het hoogste rapportcijfer op het punt ‘manier van communiceren met klanten': de dienstverlener ontvangt voor dit aspect een 7,8.

Het imago-onderzoek werd uitgevoerd door TNS Nipo onder 2146 lezers van Computable. Zij werden ondervraagd over het imago van de vijftig grootste ict-dienstverleners van Nederland. De selectie werd gemaakt door financiële experts van adviesbureau Mazars Berenschot.

De rapportcijfers

Klik op de tabel hiernaast voor het overzicht van de scores van de dienstverleners met expertise op het gebied van programmeertools binnen de deelgebieden kennis, prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid, planning, kosten en communicatie.

Top 5 dienstverleners

1. Capgemini 7,3
2. Atos Origin 6,9
3. Microsoft 6,8
4. IBM 6,7
5. Logica 6,6

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2624890). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×