Managed hosting door True

Telematica zet online MDD-netwerk op

 

Er zijn nog veel vragen rondom Model Driven Development. Vooral over hoe MDD organisatorisch in te zetten is of welke tools gebruiken kunnen worden zijn onderwerpen waar professionals ervaringen over willen uitwisselen. Het Telematica Instituut komt daarom met een online gemeenschap rondom MDD.

Het Telematica Instituut heeft een begin gemaakt met een online netwerk om informatie rondom Model Driven Development (MDD) uit te wisselen. Tijdens een symposium rondom MDD bleek dat er nog veel vragen zijn rondom de organisatorische inbedding en in te zetten gereedschappen.

De 120 deelnemers van het congres gaven aan meer behoefte te hebben aan informatie over MDD. Zij hopen in de online gemeenschap op een voortzetting van de discussie, want ‘innovaties worden versneld door het uitwisselen van ervaringen', aldus het persbericht.

Bij Model Driven Development wordt uit modellen automatisch software gegenereerd. Hierdoor is software sneller te maken en beter te onderhouden. Volgens het Telematicainstituut verlaagt MDD de kosten en time-to-market en leidt tot voorspelbare kwaliteit en beheersing van complexiteit.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2622749). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×