Managed hosting door True

Product: Sybase Advantage Database Server 9.0

 

Sybase iAnywhere komt met Advantage Database Server 9.0. Dit is een embedded client/server-datamanagementsysteem waarmee ontwikkelaars eenvoudig oude databases kunnen migreren voor gebruik met moderne mobiele applicaties. De vernieuwingen zijn: Visual FoxPro 9 ondersteuning, aanzienlijk snellere prestaties voor grote transacties, minder configuratievereisten, een SQL debugger en 64-bitplatformondersteuning.

De nieuwe Advantage Database Server 9.0 van Sybase iAnywhere biedt ontwikkelaars zowel via Isam-tabellen als SQL toegang tot de data.  "Het product is eenvoudiger in het gebruik, waardoor de productiviteit van applicatieontwikkelaars verder te verhogen is", zegt vice president engineering Dave Neudoerffer.

Advantage Database Server is speciaal ontwikkeld voor applicatieontwikkelaars. Het pakket biedt hen de mogelijkheid om oude databasetoepassingen eenvoudig te ontsluiten voor moderne applicaties. Het pakket heeft inmiddels ruim drie miljoen geïmplementeerde licenties en meer dan vijftien jaar continuïteit in de productontwikkeling.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2441929). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×