Managed hosting door True

Red Hat koopt SOA-leverancier Amentra

 

Red Hat, leverancier van open source-oplossingen, maakt de overname bekend van Amentra, een leverancier van systeemintegratiediensten voor service oriented architecture (soa).

Amentra beschikt over productkennis en ervaring van JBoss Middleware en is een consultant op dit gebied. De overname zorgt voor een verdieping van de kennis over oplossinggeoriënteerde JBoss Middleware-toepassingen, aldus Red Hat. Amentra zal naar buiten treden als een onafhankelijk Red Hat-bedrijf.

De overname van Amentra is een aanvulling op Red Hats Enterprise Acceleration-initiatief. Dit initiatief is ontwikkeld om producten, programma's en diensten te leveren die enterprise klanten helpen hun business en technologietransformatie te bespoedigen, inclusief bpm en soa. Daarnaast is het doel de overgang te versnellen van een productieomgeving naar moderne, open source middleware architectuur, gebaseerd op JBoss Enterprise Middleware. "Wij zijn verheugd dat Amentra een belangrijk deel geworden is van het JBoss Enterprise Acceleration initiatief", zegt Dirk-Peter van Leeuwen, senior director Central en Eastern Europe bij Red Hat. "De oplossinggeoriënteerde consultancydiensten van Amentra helpt bedrijven om JBoss Enterprise Middleware-producten met vertrouwen in te zetten."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2438747). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×