Managed hosting door True

Vivaldi Software opent Nederlands kantoor

 

Evoluon Eindhoven

Evoluon in Eindhoven

Het van oorsprong Belgische Vivaldi Software opent een Nederlandse kantoor in Eindhoven. Deze is te vinden in het business center van Evoluon, een discusvormig gebouw. Dit is het vijfde kantoor van de softwareleverancier en richt zich op de Nederlandse markt, met een knipoog naar Duitsland.

Vivaldi Software is opgericht in 1995 door Peter De Brabandere. Het bedrijf levert quality management system (qms)-applicaties voor diverse sectoren.

‘Wij beschikken over ruim 75.000 gebruikers in twintig landen’, licht De Brabandere toe. ‘Onze veertig Nederlandse relaties werden bediend vanuit ons hoofdkantoor in Kortrijk, België. Op hun verzoek hebben we gekozen om ook een lokaal kantoor te openen. Hiermee kunnen we beter tegemoet komen aan hun vraag. Bovendien zien we deze nieuwe vestiging als een opening voor toekomstige opdrachtgevers. Hierbij gaat de focus uit naar Nederland, maar we kijken ook naar Duitsland.’

Het softwarebedrijf heeft zo’n twintig man in dienst, verspreid over vijf kantoren. Vanuit het Kortrijkse hoofdkantoor wordt de software ontwikkeld. Daarnaast zijn er commerciële collega’s werkzaam. Vanuit deze vesting wordt de EMEA-regio bediend. Andere kantoren staan in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk (bedient UK en Ierland) en Singapore (voor Azië en Oceanië). Hier zijn commerciële en technische collega’s in dienst. Voor Nederland wordt nog gezocht naar techneuten.

Daarnaast beschikt Vivaldi Software over partners in Suriname, Bulgarije, Litouwen en Marokko. Via die consultants is het bedrijf ook in die landen vertegenwoordigd. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6201385). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×