Managed hosting door True

Sumis haakt aan bij Altavia Group

 

Samenwerken

Marketingautomatiseerder Sumis is onderdeel geworden van de grotere branchegenoot Altavia Group. Sumis levert marketingdiensten, waaronder printmanagement, business-intelligence, it-tooling en logistiek in de Benelux. Het bedrijf richt zich op klanten die grote groepen consumenten bedienen zoals Ahold, C&A, ANWB, Kwikifit en Rabobank.

Altavia Group is een internationaal netwerk van marketingcommunicatiebedrijven. Door de overname van Sumis versterkt Altavia de dienstverlening en aanwezigheid in de Benelux.

Sumis verwacht op haar beurt ook klanten buiten de Benelux te bedienen door deel uit te maken van het Altavia-netwerk. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren de dienstverlening verbreed met logistieke marketingdiensten aangeboden vanuit een eigen magazijn in Zoetermeer. Ook het Amsterdamse reclamebureau FEL maakt onderdeel uit van Sumis. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6031690). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×