Managed hosting door True

AnylinQ koopt TenICT voor breder dienstenaanbod

 

Databeheerexpert AnylinQ uit Den Bosch heeft per 1 mei ict-adviesorganisatie TenICT uit Leusden overgenomen. TenICT wordt onderdeel van de AnylinQ Group, maar blijft actief onder de eigen naam. AnylinQ, dat diensten levert voor datamanagement, back-up en storage, breidt door de overname van TenICT het aanbod flink uit. Het gaat om advieswerk rondom security, opensource, netwerken en virtualisatie. TenICT blijft opereren vanuit de vestiging in Leusden.

Door de overname ontstaat een organisatie van tweehonderd man (TenICT telt 120 man). Volgens AnylinQ-directeur Dennis Kuipers is TenICT een aanvulling op de bestaande activiteiten van AnylinQ. ‘We zien een sterk en snel ontwikkelende ict-wereld die vraagt om innovatiekracht en combinaties van meerdere expertises. Die kracht en specialismen hebben wij voortaan onder één dak', aldus Kuipers.

Het in 2006 opgerichte AnylinQ heeft de afgelopen jaren op eigen kracht een flinke groei doorgemaakt. Het bedrijf ziet dat klanten steeds vaker alle diensten van één partij afnemen en besloot daarop om TenICT over te nemen. Dat in 2005 opgerichte bedrijf levert diensten voor de ict-infrastructuur van multinationals en overheden. Volgens de directeur van AnilynQ sluiten de culturen en waarden van beide bedrijven goed op elkaar aan.

TenICT-directeur Dennis de Graaf: 'We zien bij beide bedrijven gedreven professionals met een passie voor het vak, die zich constant ontwikkelen en tot het uiterste gaan voor klanten en voor elkaar. We kijken ernaar uit om ons samen verder te ontwikkelen vanuit de kantoren in Den Bosch en Leusden.'

Van de overname zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6014160). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×