Managed hosting door True

BCT komt met nieuwe branding en EIM-strategie

CeBIT 2013

 

Leverancier van enterprise information management (eim) BCT presenteert op CeBIT een nieuwe marktpositionering. Om organisaties beter helpen meerwaarde uit informatie te halen, introduceert BCT een nieuwe branding en ook nieuwe adviesstrategieën. BCT is tijdens de beurs te vinden in hal 3, stand H03.

BCT presenteert op CeBIT de laatste ontwikkelingen van de systemen Elemenz, Corsa, Sha-Peau en Liber. Het enterprise information management-portfolio van BCT omvat vier kennisgebieden, die allemaal onafhankelijk van de grootte van het bedrijf in de meest uiteenlopende branches kunnen worden ingezet. Zo worden ‘capture’ (inputmanagement) en ‘compliance’ (digitale archivering) aangevuld met ‘collaboration’ (kenniswerker) en ‘co-creation’ (processen en bpm), om informatie efficiënt om te zetten in waardevolle kennis.

Op CeBIT gaat BCT ook actief op zoek naar potentiële distributiepartners uit heel Europa om mee te gaan samenwerken. De leverancier is bezig zijn Europese netwerk uit te breiden door nieuwe samenwerkingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4684450). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×