Managed hosting door True

Enrise koopt MatchMinds om zoektechnologie

 

Overname

Internetbureau Enrise neemt voor een onbekend bedrag zoektechniekspecialist MatchMinds over. Enrise gaat de semantische en zoektechnologieën MatchMinds integreren in de eigen enterprise toepassingen. Hierdoor wordt het mogelijk om te zoeken, vinden en matchen in bedrijfskritische webapplicaties.

De diensten en medewerkers van MatchMinds worden volledig onderdeel van Enrise. De klanten van MatchMinds kunnen ook gebruik gaan maken van de multidisciplinaire ontwikkelteams en supportafdeling van Enrise. Enrise bouwt (web)applicaties, api's en technisch complexe websites. Het Amersfoortse bedrijf is in 2000 opgericht. Enrise heeft projecten opgeleverd als de website van AutoTrack.nl, de api-zoekservice voor KLM en de flexibele betaalmuur van het Nederlands Dagblad.

Zoektechniekspecialist MatchMinds levert oplossingen voor het ontsluiten van kennis en informatie voor business en artificial intelligence- en enterprise search-toepassingen. Matchminds werkt met opdrachtgevers als TMG, Reed Business en Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4683805). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×