Managed hosting door True

Zicht kiest voor Unit4 Scenario en Aplaza

Dit artikel delen:
Unit4

Risico- en verzekeringsadviseurs in de intermediaire markt Zicht heeft gekozen voor de nieuwe software van Unit4 voor financiële intermediairs. Met Unit4 Scenario krijgen alle vestigingen van Zicht in 2013 de beschikking over één centrale automatiseringsoplossing ter ondersteuning van de dienstverlening. Hiermee kan Zicht zijn relaties beter van dienst zijn.

Unit4 Scenario vervangt de huidige veertien Dias-administraties binnen Zicht. Hiermee heeft het adviesbedrijf straks één centrale oplossing voor de bedrijfsvoering. Zo kan de organisatie de kwaliteit van de dienstverlening verbeteren. Daarnaast zet Zicht in op ketenintegratie en digitale communicatie met relaties. Hiertoe zal het bedrijf gebruikmaken van Aplaza voor gegevensuitwisseling met de systemen van verzekeringsmaatschappijen.

‘We willen ons nadrukkelijker profileren als adviseur die particulieren en ondernemers behoedt voor het onnodig en onbewust lopen van financiële risico’s’, zegt Heleen de Heer, algemeen directeur van Zicht. ‘Dit doen we door onze relaties meer centraal te stellen. Zo vereenvoudigen we ter voorbereiding op Unit4 Scenario ons productenaanbod, zodat we beter kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.