Managed hosting door True

Ciber bundelt Adobe-kennis in consultantsgroep

 

Ict-dienstverlener Ciber Nederland voegt zijn Adobe-consultants samen in een kennisgroep. De Adobe Competence Group adviseert over enterprise content management (ecm) op basis van Adobe-producten.

Ict-dienstverlener Ciber Nederland heeft een Adobe Competence Group opgericht. Deze kennisgroep bestaat uit consultants met kennis van en ervaring met de inzet van Adobe LiveCycle en PDF. De groep adviseert over enterprise content management (ecm) en interactieve internetapplicaties (rich internet applications) op basis van Adobe Flex & AIR.

Ciber heeft heeft ruim vijf jaar ervaring met technologie van Adobe. Het bedrijf ontwikkelde onder andere het Generiek Platform Zaken (GPZ), een workflow management systeem dat is ontwikkeld voor lagere overheden. In de GPZ midoffice worden binnengekomen aanvragen en meldingen procesmatig verwerkt.

Implementatiepartner

Directeur van Ciber Nederland, Tom van den Berg, wil met de competentiegroep de belangrijkste implementatiepartner zijn van Adobe-producten in Nederland. Ciber Nederland telt ongeveer 450 medewerkers verdeeld over vestigingen in Eindhoven, Nieuwegein, Den Bosch, Rotterdam en Amsterdam. Wereldwijd werkt er negenduizend man.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2741687). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×