Managed hosting door True

Ministeries besteden documentatiebeheer uit

 

Verschillende ministeries en overheidsinstellingen gaan het documentatiemanagement uitbesteden. De opdracht is na Europese aanbesteding gegund aan Doxis Informatiemanagers, KBenP en TTP en omvat levering van advies en medewerkers voor de verwerking van fysieke en digitale documenten. Het contract heeft een waarde van 4,2 miljoen euro en een looptijd van twee jaar.

Het Nederlands Forensisch Instituut, de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en de Ministeries van Justitie, Economische Zaken, Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening en Milieu besteden hun documentmanagement uit aan drie mantelpartijen. Na Europese aanbesteding is de opdracht toegewezen aan Doxis Informatiemanagers, KBenP en TTP. Voor het project is 4,2 miljoen euro aan overheidsgeld opzijgezet.

De opdracht betreft het opstellen van structuurplannen voor de documenthuishouding, advisering op het gebied van informatievoorziening, projectleiding over DIV-projecten (documentaire informatievoorziening) en het leveren van archiefbewerkers. Het contract heeft een looptijd van twee jaar.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2638481). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×