Managed hosting door True

Isis Papyrus opent kantoor in Nederland

 

Isis Papyrus, leverancier van ECM- (enterprise content management) en BPM (business process management) - oplossingen, die worden gebruikt bij de productie van drukwerk, heeft een kantoor in Nederland geopend. Die vestiging richt zich op klantondersteuning en verkoop.

Isis Papyrus heeft een kantoor geopend in Nederland voor verkoop en klantenondersteuning. Het bedrijf zegt het volledige ECM en BPM-spectrum te dekken , inclusief output-management, interactieve documenten en document assembly. Daarnaast biedt het bedrijf onder andere oplossingen voor beveiliging (encryptie), audit-trail, managementinformatie en versie- en releasemanagement.

Klanten in Nederland zijn onder andere banken, verzekeraars en energiemaatschappijen. Het bedrijf is bijvoorbeeld betrokken bij de productie van marketingbrochures voor verzekeraars.

Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Amsterdam en is onderdeel van een wereldwijd netwerk van 14 vestigingen. Freddie van Rijswijk heeft de dagelijkse leiding over de Nederlandse tak.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2472072). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×