Managed hosting door True

LeaseWeb opent datacenters in Londen en Sydney

 

Opening

De van oorsprong Haarlemse hoster LeaseWeb opent datacenters in Londen en Sydney. Hiermee breidt het zijn dienstverlening uit naar Australië en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is nu actief in Europa, Azië, Australië en Noord-Amerika.

Con Zwinkels, algemeen directeur van LeaseWeb, zegt dat de uitbreiding naar Australië en het Verenigd Koninkrijk drie redenen heeft: ‘De groei van LeaseWeb, de veranderingen binnen internationale markten en de vraag vanuit klanten.’

De datacenters zijn geopend in samenwerking met LeaseWeb-klanten. Voor het datacenter in Londen gaat het om Topdesk. Dat Nederlandse softwarebedrijf wilde zijn activiteiten uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk en vroeg LeaseWeb als hostingpartner om deze internationalisatie mogelijk te maken.

Het datacenter in Sydney gebeurt in samenwerking met Acronis, aanbieder van back-up- en databeveiligingsdiensten. Australische organisaties kunnen dankzij het nieuwe rekencentrum een beroep doen op het cloudaanbod van het bedrijf.

LeaseWeb zegt vanuit het Australische datacenter zowel nationale als internationale klanten te bedienen en Australië met de rest van de wereld te verbinden. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6255876). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.