Managed hosting door True

DDA komt met datacentermap en -handboek

De brancheorganisatie Dutch Datacenter Association (DDA) introduceert een datacentermap en een datacenterhandboek. Deze producten tonen alle Nederlandse datacenters die zijn aangesloten bij de DDA en geven hiermee inzicht in het Nederlandse datacenterlandschap.

De datacentermap is in samenwerking met ColoResearch ontwikkeld. Op de map staan alle Nederlandse datacenters die zijn aangesloten bij de DDA. Het geeft daarbij een korte beschrijving van het bedrijf, contactgegevens en andere relevante informatie. Het datacenterhandboek geeft meer gedetailleerde informatie over de Nederlandse datacenters en dient als een statisch naslagwerk.

DDA laat weten dat de map voortdurend wordt voorzien van updates. Daarnaast worden in de loop van dit jaar aanvullende functionaliteiten toegevoegd. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5841883). © Jaarbeurs IT Media.
?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Lees meer over:
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×