Managed hosting door True

OpenSesame ICT start eigen CRM-bedrijf

 

Start-up

Open source-softwareleverancier OpenSesame ICT start zijn eigen customer relationship management (crm)-bedrijf OpenSesame CRM. OpenSesame CRM richt zich op de Nederlandse markt en dan vooral op het midden en westen. Daar was tot voor kort Ictivity actief met de crm-activiteiten van Outdare. Ictivity verkocht Outdare op 1 mei 2013 aan Acuity en verhuisde van Rotterdam naar ’s-Hertogenbosch. In dit gat wil OpenSesame CRM springen.

OpenSesame CRM focust zich op de toenemende vraag naar klantprofielen en het rendement daarvan in marketing- en salesprocessen. Het zelfstandig opererende bedrijf kan gebruik maken van het team gecertificeerde SugarCRM-specialisten dat OpenSesame ICT al jaren in huis heeft.

De dienstverlening van OpenSesame CRM zal verder bestaan uit advies, verbetertrajecten, begeleiding bij implementatie, maatwerk en koppelingen alsmede opleidingen, zowel op locatie als bij inschrijving. ‘In combinatie met ons enterprise content management systeem OpenIMS kunnen wij onze opdrachtgevers nu proposities bieden die geen enkele andere SugarCRM-partner in Nederland kan bieden’, meent Wieger Kunst, mededirecteur van OpenSesame ICT.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4731255). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×