Managed hosting door True

Deloitte Consulting neemt Vivens over

 

Handen schudden

Deloitte Consulting lijft Vivens in, een ict-dienstverlener op het gebied van Salesforce.com, Microsoft Sharepoint en .Net. Het bedrijf, met circa vijftig medewerkers, is zowel in Nederland als België actief. Het heeft kantoren in Joure, Utrecht en het Belgische Mechelen. Het adviesbureau wil met de overname van Vivens met name zijn activiteiten op het gebied van online crm-softwarebedrijf Salesforce.com sterk uitbreiden.

De overname wordt naar verwachting op 2 april 2013 geëffectueerd.

Vivens meldde eerder dit jaar dat het bedrijf in 2012 een omzetgroei realiseerde van 26,6 procent. Daarbij wist de dienstverlener ook een aantal projecten met een internationaler karakter binnen te halen, voor bedrijven met nevenvestigingen in andere landen. De groei in Salesforce-opdrachten groeide wat harder dan de Microsoft-opdrachten. Door aansluiting te zoeken bij een groter bedrijf als Deloitte verwacht Vivens toegang te krijgen tot een groot internationaal netwerk voor verdere groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4696493). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 

Reacties

Mooi dat er meer partijen zijn die groei weten te realiseren in deze koude tijden. Ook als het vriest schijnt echter regelmatig de zon. De keuze voor internationale klimaatbeheersing is dan ook voor de hand liggend.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×