Managed hosting door True

Scansoft neemt drie spraaktechnologiebedrijven over

 

Spraaktechnologiebedrijf Scansoft, de Amerikaanse onderneming die eigenaar is van de kerntechnologie van het failliete L&H, heeft drie sectorgenoten overgenomen.

Met de overname van de spraaktechnologiebedrijven Phonetic Systems, ART Advanced Recognition Technologies en Rhetorical Systems wil Scansoft zijn groei versnellen. Ook betekent het een verruiming van het aanbod aan spraaktechnologieproducten, met name op het vlak van telefoonnummerinformatie, spraaktoepassingen voor bedrijven en draadloze oplossingen.
 
Via de drie overgenomen bedrijven verwerft ScanSoft een behoorlijke hoeveelheid extra technologieën, gespecialiseerde werknemers, partners en klanten, waaronder AT&T, Bell Canada, British Airways, Citigroup, Coca Cola, JP Morgan, LG, Motorola, NEC, Orange, Procter & Gamble en Texas Instruments.
 
De plannen van Scansoft zijn al goedgekeurd door de raad van bestuur van elk van de bedrijven in kwestie. ScanSoft betaalt voor de drie bedrijven samen zo'n 63,2 miljoen dollar cash: 35 miljoen dollar voor Phonetic Systems, 21,5 miljoen voor ART en zo'n 6,7 miljoen voor Rhetorical.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/404971). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×