Managed hosting door True

GAC werkt samen met CRM-leverancier Axonom

 

Handen schudden

De Brabantse erp- en crm-leverancier GAC Business Solutions heeft een partnerovereenkomst gesloten met de Amerikaanse crm-leverancier Axonom. De samenwerking is gericht op toepassingen van Microsoft Dynamics CRM voor zakelijke dienstverleners en high-tech productiebedrijven.

GAC Business Solutions uit Oirschot heeft een samenwerking gesloten met de Amerikaanse crm-leverancier Axonom. De Brabantse leverancier van Microsoft Dynamics wil door de partnerovereenkomst het aanbod van crm-software voor klanten in de zakelijke dienstverlening en high-tech productiebedrijven vergroten.

Axonom ontwikkelt add-on producten voor Microsoft Dynamics CRM. Door de samenwerking heeft de Nederlandse leverancier de beschikking over crm-toepassingen voor de high-tech industrie, callcenters, servivce-management en ledenadministratie. GAC beschikt ook over het ontwikkelplatform van de Amerikaanse leverancier.

Van ERP naar CRM

GAC Business Solutions is van oorsprong gericht op de levering van generieke erp-pakketten van Microsoft Dynamics NAV aan middelgrote productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners. Het bedrijf richt zich daarnaast steeds meer op branchespecifieke crm-software.

Het klantenbestand van de bedrijfssoftwareleverancier bestaat onder andere uit de zakelijke dienstverleners Troostwijk (veilingen en taxaties) en PricewaterhouseCoopers Nederlandse Antillen, het productiebedrijf Heras (onder andere leverancier van hekken) en de technische groothandel Wildkamp. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Brabantse gemeente Oirschot. Het bedrijf heeft 120 medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2840236). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×