Managed hosting door True

Computable 100

Bepaal het imago van krachtigste ICT-bedrijven

Computable 100: Wat is het imago van de krachtigste ict-bedrijven?

 

Top 100

Computable stelt jaarlijks de Computable 100 samen: een lijst met de honderd krachtigste ict-bedrijven van Nederland. Dit jaar doet Computable voor het eerst een losstaand onderzoek naar het imago van deze bedrijven. De markt kan zijn mening geven over deze partijen op gebied van innovatie, kennisniveau, aantrekkelijkheid als zakenpartner en/of werkgever.

Computable stelt jaarlijks een lijst samen met de krachtigste ict-bedrijven in Nederland. De basis van de lijst is een onderzoek naar de financiële prestaties van ict-bedrijven, uitgevoerd door Mazars Berenschot Corporate Finance. Een ander onderdeel was een imago-onderzoek van deze krachtige ict-bedrijven. Dit jaar wordt de imagolijst losgekoppeld van de financiële lijst, waardoor Computable in 2015 met twee aparte lijsten komt.

Imagolijst

Dit jaar wordt voor het eerst naast de Computable 100-lijst ook een imagolijst samengesteld door Enigma Research. De ict-bedrijven moeten zich richten op de publieke segmenten onderwijs, overheid of zorg. Voor de samenstelling van deze imagolijst schakelt Computable de markt in. In het onderzoek worden bedrijven beoordeeld op gebied van innovatie en kennisniveau en de aantrekkelijkheid als zakenpartner en/of werkgever. Daarnaast is er een nieuwe vraag toegevoegd waarmee wordt gekeken naar de belangrijkste aandachtsgebieden van zowel afgelopen jaar als komend jaar.

Stemmen

Stemmen voor het jaarlijkse imago-onderzoek van Computable kan op http://www.ersm.nl/computable

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5265210). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Goed initiatief, maar de gebruikte ERSM tool is zeer gebruiksonvriendelijk. Ik was het onhandige slepen en scrollen zat en ben gestopt met het invullen.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×