Managed hosting door True

Expereo neemt het Franse Border 6 over

 

Deal handen schudden overname

Internet- en cloudnetwerkdienstverlener Expereo uit Amsterdam lijft Border 6 in, een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in internetconnectiviteit en -architectuur. Expereo neemt de technologie van het bedrijf uit Annecy op in het cloudacceleratieplatform XCA, onder meer om internetrouting te verbeteren.

Expereo zegt wereldwijd actief te zijn en heeft in zijn datacenterlocaties zestien cloudacceleratie-hubs om het internetverkeer voor klanten soepel te laten verlopen. Het bedrijf wil in 2017 vier nieuwe hubs openen. Voor Border 6 betekent de overname dat het haar technologie internationaal kan inzetten.

Het Amsterdamse bedrijf had al enige tijd een licentie op Border 6-software, zegt algemeen directeur Irwin Fouwels. Omdat de vraag naar betere cloudnetwerkoplossingen toeneemt, koos Expereo ervoor de Border 6-technologie middels een overname in huis te halen.

Expereo, opgericht in 2004, is in 2014 overgenomen door de Amerikaanse investeerder Carlyle Group,

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6042441). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×