Managed hosting door True

Rackspace opent datacenter op Europees continent

 

De Amerikaanse clouddienstenleverancier Rackspace gaat zijn activiteiten in Europa uitbreiden met een datacenter in Frankfurt. Met de opening van deze Duitse locatie wil Rackspace met zijn diensten aansluiten op de strikte regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens in de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland - red.). Het is het eerste datacenter van Rackspace op het Europese continent.

De faciliteit is ontworpen om klanten te ondersteunen die op zoek zijn naar managed private clouds en hosting op basis van volledig beheerde VMware-omgevingen. Na de toevoeging van het datacenter in Frankfurt heeft Rackspace wereldwijd twaalf datacenters, inclusief Londen, Hongkong, Sydney, Dallas, Chicago en Ashburn (vlakbij Washington).

‘Ik ben blij dat we dit nieuwe Rackspace-datacenter straks in bedrijf hebben om ons snel groeiende klantportfolio in Duitsland te kunnen bedienen', zegt Alex Fuerst, manager bij Rackspace voor de DACH-regio. ‘We zien bij veel bedrijven in deze-regio, maar ook in de VS en bij multinationals die in heel Europa actief zijn, een sterke vraag naar managed private cloud-expertise op het gebied van AWS en Azure op het Europese vasteland.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5886738). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×