Managed hosting door True

BT bouwt en beheert IT-infrastructuur Komatsu

 

BT krijgt de opdracht om voor Komatsu een hybride netwerk te ontwerpen, bouwen en beheren. Het betreft de wereldwijde it-infrastructuur van de internationale fabrikant van mijnbouw- en bouwmaterieel. Dat omvat 26 locaties, verspreid over vijftien landen in Europa, Azië-Pacific en Zuid-Amerika.

Het Europese hoofdkantoor van Komatsu is gevestigd in het Belgische Vilvoorde. Het gunt BT’s Benelux-organisatie de opdracht om de wereldwijde it-infrastructuur te ontwerpen, bouwen en beheren. BT combineert hiervoor zijn IP Connect Global-oplossing met de hybride service (hVPN) voor kleinere locaties.

BT Advise, het services-team van BT, gaat de centrale it-infrastructuur van Komatsu consolideren in twee datacenters van BT. Zij leveren daarnaast diensten op het gebied van telehousing, internettoegang en load balancing.

Een ander onderdeel van het contract is de overstap naar voice over ip (VoIP). Het bedrijfskritieke spraakverkeer van Komatsu wordt gerouteerd met BT’s One Voice gecentraliseerde sip-trunking dienstverlening. Tot slot moet BT de prestaties van de bedrijfsapplicaties verbeteren. Hiervoor wordt BT Connect Intelligence geïmplementeerd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5885170). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×