Managed hosting door True

SAP HR-oplossing ook geschikt voor Microsoft Azure

 

Human resources

SAP maakt zijn cloudgebaseerde oplossingen voor hr-management, de SAP Successfactors HCM Suite, de komende vijf jaar beschikbaar voor Microsoft Azure. Dit is volgens de erp-leverancier de eerste stap in het aanvullen van zijn eigen infrastructuur en het draaien van de software-oplossing in een publieke cloud van een derde partij.

Deze deal bouwt verder op de al bestaande samenwerking tussen beide bedrijven. Zo zijn SAP Hana-databasetools en -applicaties geschikt voor het Microsoft Azure cloudplatform. Ook de SAP personeelszaken- en boekhoudoplossingen Fieldglass, Concur and Successfactors zijn verbonden met Microsoft, maar dan met de Microsoft Office 365-werkplekomgeving in de cloud.

De uitgebreidere samenwerking past in de cloudstrategie van Microsoft om met een breed pallet aan partners te werken. Daarnaast verwacht het ict-concern door SAP als cloudpartner binnen te halen, scherper te kunnen concurreren met Amazon Web Services, zo meldde het Amerikaanse ict-vakblad Computerworld eerder dit jaar.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5859823). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×