Managed hosting door True

Ox neemt strategisch belang in ITON

 

cloud computing

Ict-dienstverlener Iton heeft investeringsmaatschappij Ox binnengehaald om de cloudplannen van het bedrijf te ondersteunen. Ox neemt een strategisch belang in Iton; Ernst Merks en Rody van Egmond blijven aandeelhouder en verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Verdeeld over drie locaties in Enschede, Veenendaal en Hoofdorp telt het bedrijf ruim 125 werknemers.

Het afgelopen jaar heeft Iton voor een strategie gekozen waarbij het wil groeien als aanbieder van hybride cloudoplossingen, Om deze plannen te realiseren, heeft het een investeerder gezocht. Het bedrijf kwam uiteindelijk uit bij investeringsmaatschappij Ox uit Amsterdam.

Iton ziet een groeiende behoefte aan het afnemen van it-diensten als een service en ontzorging. Het bedrijf wil hierop inspelen door zijn hybride cloudportfolio verder te ontwikkelen waarbij klanten zelf een mix van oplossingen en diensten kunnen selecteren. Algemeen directeur Ernst Merks: ‘We hebben een goede marktpositie. Met deze vermogensversterking kunnen we onze dienstverlening verder uitbreiden, waardoor we onze klanten blijvend beter van dienst kunnen zijn.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5793609). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×