Managed hosting door True

AkzoNobel zet Oracle voor SAP in bij talentwerving

 

Chemieconcern Akzo Nobel vervangt zijn SAP Recruiting Solution door software van Oracle. De leverancier van verf- en coatingproducten en speciale chemicaliën zet de Oracle Talent Management Recruiting Cloud Service in om het werven van personeel wereldwijd te ondersteunen. Oracle Consulting Services gaat de implementatie verzorgen.

Oracle Talent Management Recruiting Cloud Service is onderdeel van de Oracle Cloud. De software ondersteunt bedrijven bij het vinden, beoordelen, volgen en aannemen van talent. Daarbij gaat het om het automatiseren van het wervingsproces en het bieden van inzicht in het proces zodat eventuele verbeteringen kunnen worden doorgevoerd.

AkzoNobel stelt dat het na een evaluatie van verschillende cloud gebaseerde wervingsoplossingen Oracle heeft geselecteerd vanwege de mogelijkheid voor geïntegreerd talentmanagement. 'Wij geloven dat Oracle Talent Management Recruiting Cloud Service ons niet alleen helpt onze recruitment-processen te automatiseren, maar ons ook de juiste analysemogelijkheden biedt om beter te begrijpen wat onze talenten nodig hebben, hen te evalueren en de beste mensen in ons bedrijf te behouden en zo te blijven groeien', aldus Pablo Vercelli, hoofd personeelszaken bij AkzoNobel Decorative Paints.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4705593). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij AkzoNobel
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×