Managed hosting door True

Exact benoemt directeur Cloud Solutions

Hartmut Wagner

Hartmut Wagner

Exact stelt Hartmut Wagner (43) aan als managing director Cloud Solutions en draagt hem voor als lid van de Raad van Bestuur van de Nederlandse softwareleverancier. Exact Cloud Solutions is de snel groeiende business unit die zich richt op de succesvolle Exact Online-portfolio. Wagner wordt verantwoordelijk voor de internationale expansie en uitbreiding van de portfolio.

Hartmut Wagner start op 7 januari 2013 in zijn nieuwe functie. Hij wordt door de Raad van Commissarissen ter benoeming voorgedragen als lid van de Raad van Bestuur tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in mei 2013. Ook Marinus ter Laak, op 23 oktober 2012 aangekondigd als managing director Business Solutions, wordt dan voorgedragen als lid van de Raad van Bestuur.

Hartmut Wagner is een ervaren senior executive met achttien jaar ervaring in de it. Hij begon zijn carrière in 1992 bij Siemens Nixdorf en heeft daarna diverse salesfuncties bekleed bij Bull en Peregrine Systems. Voor hij in april 2010 bij Hewlett-Packard de leiding kreeg over HP’s Information Management Software-business in EMEA, heeft hij in senior managementposities gewerkt bij Connected Corporation en Iron Mountain. Zijn laatste rol hier was senior vice president worldwide sales, channel en marketing van de Digital Business-unit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.