Managed hosting door True

Software AG stelt Sanjay Brahmawar als ceo aan

Karl-Heinz Streibich treedt na vijftien jaar af

 

Het Duitse softwareconcern Software AG heeft de Belg Sanjay Brahmawar (47) aangesteld als nieuwe ceo. Hij komt over van IBM en gaat per 1 augustus 2018 voor vijf jaar aan de slag in deze nieuwe rol. Huidig directeur Karl-Heinz Streibich (65) treedt dan na vijftien jaar af.

De afgelopen veertien jaar stond Software AG onder leiding van de Duitser Karl-Heinz Streibich. Per 1 augustus dit jaar treedt hij af. Streibich wordt dan opgevolgd door Sanjay Brahmawar. Hij moet als nieuwe ceo in de komende vijf jaar het wereldwijde marktaandeel uitbreiden, onder meer op het gebied van digitalisering, industrie 4.0 en kunstmatige intelligentie, de focusgebieden van het bedrijf.

Brahmawar is geboren in India, heeft een Belgische nationaliteit en woont in Duitsland. Hij heeft al ruim achttien jaar ervaring in de internationale it-sector. Momenteel werkt hij bij IBM’s Watson Internet of Things-tak in München. Daar is hij verantwoordelijk voor de verkoop van software van deze divisie. Dat is gefocust op data-analyse en kunstmatige intelligentie.

Daarvoor heeft hij gewerkt in Nederland (DSM, PwC Consulting en IBM), België (Fedex), het Verenigd Koninkrijk (IBM) en India (Honda).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6295085). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.