Managed hosting door True

Directeur Trivento overleden na tragisch ongeval

Gert Oortgiesen

Directeur van softwarebedrijf Trivento, Gert Oortgiesen, is zaterdag 2 december 2017 op 55-jarige leeftijd overleden. Hij kwam om na een tragisch ongeval met een tractor tijdens werkzaamheden op een weiland bij zijn woning in Laren.

In een overlijdensbericht roemen medewerkers hun overleden directeur om zijn vriendelijke, open en vrolijke karakter. Ze zagen hem meer als een collega dan als een directeur. 'Hij gaf Trivento het dna, waar medewerkers zich mee identificeren. Hij was het kloppend hart van de organisatie en zijn overlijden voelt als een groot gemis', schrijven ze op de website van het bedrijf.

Gert Oortgiesen richtte in 1998 softwarebedrijf Profict op dat later werd omgedoopt tot Trivento. Naast directeur was hij ook grootaandeelhouder van dat bedrijf. Hij laat een vrouw en twee kinderen achter. 

Het afscheid van Gert Oortgiesen vindt plaats op vrijdag 8 december 2017. Op www.trivento.nl is een condoleanceregister geopend.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.