Managed hosting door True

Reorganisatie Telegraaf Media Groep raakt ict'ers

 

Ontslagen

Het Belgische Mediahuis, de nieuwe eigenaar van de Telegraaf Media Groep (TMG), kondigt een reorganisatie aan. Daarbij vervallen er de komende jaren naar verwachting ongeveer 150 banen bij TMG. Het gaat deels om overbodig geworden staffuncties doordat er organisatorisch afdelingen van TMG worden samengevoegd met die van het Mediahuis Daar zitten ook ict-functies tussen. Hoeveel ict'ers moeten afvloeien is nog niet bekend.

TMG, dat last heeft van afnemende advertentie- en abonnementinkomsten, streeft er naar het aantal gedwongen ontslagen zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast wil het mediaconcern door de nauwe samenwerking met het Mediahuis synergievoordelen behalen op het gebied van ict, inkoop en drukwerk. Mediahuis is tevens eigenaar van NRC Handelsblad.

TMG bestaat naast ochtendblad De Telegraaf uit onder andere gratis krant Metro, een aantal regionale dagbladen, websites als Dumpert, Geenstijl en Gaspedaal en - via een strategische samenwerking met Talpa - de landelijke radiozenders Sky Radio, Radio Veronica, Radio 538 en Radio 10. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6251005). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.