Managed hosting door True

Barracuda neemt Amerikaanse Sonian over

 

Barracuda heeft het Amerikaanse Sonian overgenomen, een leverancier van oplossingen voor public cloud-archivering en business analytics. Zo versterkt Barracuda zijn portfolio inzake cloudarchivering, e-mailsecurity en beheer. Daarnaast vergroot het hiermee het aantal channelpartners en klanten.

Met de oplossingen van Sonian kunnen bedrijven communicatiedata bewaren, gebruiken en analyseren. De resulterende inzichten zijn vervolgens te gebruiken om de risico’s terug te dringen en de productiviteit te verbeteren. Potentiële dreigingen in communicatiedata kunnen geïdentificeerd worden nog voordat ze een daadwerkelijk probleem opleveren. Door deze mogelijkheden toe te voegen aan Barracuda’s beveiligingsplatform profiteren klanten die gebruikmaken van Office 365 of andere cloudomgevingen van een betere beveiliging en sterkere databescherming.

De technologie van Sonian belicht bijvoorbeeld belangrijke data in e-mail-discussies en -bijlagen. Dit levert inzichten op waarmee bedrijven proactief aan de slag kunnen. Barracuda is van plan om de analysemogelijkheden van Sonian en AI toe te passen in zijn volledige portfolio van beveiliging en databescherming. Met de overname van Sonian wint Barracuda ook nog eens 32.000 nieuwe klanten, evenals partnerschappen met grote msp's en softwarebedrijven.

Een overnamebedrag werd niet bekendgemaakt. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6247362). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Business Analytics

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×