Managed hosting door True

Ymor koopt Deense branchegenoot Avenida

Deal handen schudden overname

Performancespecialist Ymor uit Utrecht neemt zijn Deense branchegenoot Avenida over. Hiermee wil het bedrijf internationaal groeien in Scandinavië. Main Capital, de investeerder van Ymor, heeft de overname ondersteund. Hoeveel Ymor voor Avenida heeft betaald, is niet bekendgemaakt.

Ymor-ceo Martin van den Berge: ‘In de zoektocht naar nieuwe partners merkten we dat bedrijven in Scandinavië op vergelijkbare wijze it-dienstverlening aanbieden. Met deze overname kunnen we onze software ook in die regio positioneren. Bovendien stelt het ons in staat om de productontwikkeling verder door te voeren.’

Na de overname telt de gecombineerde organisatie zo’n honderd medewerkers en tweehonderd klanten. 

Avenida, opgericht in 2007, levert application performance monitoring-diensten. Het bedrijf is actief in Scandinavië en rekent retailers en financiële- en logistieke bedrijven tot zijn klantenbestand. Het hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen.

Ymor is opgericht in 2003 en gevestigd in Utrecht. Het bedrijf levert application performance management (apm)- en it operations analytics (itoa)-oplossingen. 

Dit artikel delen:

Reacties

Proficiat. Met meer en meer cloudtoepassingen wordt Performance een steeds groter issue! Ik hóór iederéén over de cloud en bijna niemand over performance of bijbehorende bandbreedte. Wanneer neemt Ymor een Belgisch bedrijf over??

Hans,

Wat een goede opmerking maak je daar. Juist op het moment dat er overgegaan wordt tot cloudoplossingen wordt performance ontzettend belangrijk. Mensen die APM niet begrijpen gaan er vaak van uit dat als het in de cloud draait alles wel goed presteert en de beschikbaarheid ook gegarandeerd is. Maar daar twijfel ik 100% aan. Laat ons maar weten waar we je mee kunnen helpen ;-)

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.