Managed hosting door True

Visser & Van Baars opent kantoor in Antwerpen

 

bi

Visser & Van Baars is een snelgroeiende it-recruitmentorganisatie die na Nederland, nu ook de Belgische markt gaat benaderen. Op 4 april opent het eerste Belgische kantoor in hartje Antwerpen de deuren.

Visser & Van Baars gelooft sterk in specialisatie en focust zich voornamelijk op business intelligence-recruitment. Deze aanpak heeft hen eerder in Nederland geen windeieren gelegd. De afgelopen vijf jaar liet Visser & Van Baars er een stevige groei optekenen en groeide het bedrijf uit tot, naar eigen zeggen, de marktleider in de niche. 

Het bedrijf is onderdeel van de overkoepelende organisatie Altus Staffing die zich richt op it-nichemarkten. Het laat verschillende merken opereren binnen hun eigen nichemarkt. Deze aparte ondernemingen beschikken over veel kennis en een uniek netwerk. In eerste instantie zal enkel het merk Visser & Van Baars de Belgische markt betreden, maar de verwachtingen zijn dat ook Spilberg, Eswelt en Perca, de andere merken van de groep, snel gelanceerd zullen worden op de Belgische markt. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5714814). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×