Managed hosting door True

Werkvloer in 2025: Robot als baas of collega?

Computable-expert geeft visie over big data in Smart Technology

 

Computable-expert Errol van Engelen in de uitzending

Voor 2025 moeten we beslissen of we het zien zitten om een robot als baas of collega te hebben. Zo snel ziet Computable-expert Errol van Engelen robots een rol krijgen op de werkvloer. Daarnaast ziet hij big data als basis voor customer analytics, operational analytics en het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Hierbij is een big-dataplan essentieel.

Een big-dataplan betreft een blauwdruk voor big-dataprojecten die zowel door de business- als de technologietak gedragen wordt. Een dergelijk plan draagt bij aan digitale transformatie. 

Dit vertelde Van Engelen dinsdag 18 juli in het radioprogramma Smart Technology van New Business Radio. De presentatie is in handen van Richard van Tilborg, eveneens expert bij Computable. Ict-vaktitel Computable is onlangs mediapartner geworden van dit programma, waarbij Computable-experts hun licht laten schijnen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van ict en technologie. 


Uitzending

De uitzending met Van Engelen gaat over de commerciële levensvatbaarheid en zakelijke gevolgen van big data en de bijbehorende nieuwe technologieën. Er is ingezoomd op de mediabranche met als inzet wat de toegevoegde waarde van big data in deze branche zal zijn.

Door linksboven op de play-button te klikken is de uitzending via de website van Computable te beluisteren.

Luister uitzendingen van Smart Technology terug.

Meer informatie over Smart Technology op New Business Radio.

Oplossingen voor big data!

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6108821). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Big data

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×