Managed hosting door True

SpamExperts in handen van SolarWinds MSP

Dit artikel delen:
MBO handen samenwerking overname

De Amsterdamse e-mailbeveiligingsleverancier SpamExperts is overgenomen door SolarWinds MSP. De Amerikaanse itsm-leverancier wil met de aankoop een stap zetten in e-mailbeveiliging en -archivering. Er worden geen financiële details bekendgemaakt.

SpamExperts biedt een (cloud)oplossing voor de spam- en virusfiltering en archiveren van e-mails. Het bedrijf is in 2005 opgericht en beschikt daarnaast over een tweede kantoor in het Roemeense Boekarest. De oplossing wordt gebruikt door managed service providers (msp's), internetproviders (isp's), telecombedrijven en it-dienstverleners.

SolarWinds MSP heeft zeventien kantoren wereldwijd, met het hoofdkantoor in het Amerikaanse Durham (North Carolina). In Nederland beschikt het bedrijf over kantoren in Almere en Utrecht. Het bedrijf nam vorig jaar LogicNow over.

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.