Managed hosting door True

SpamExperts in handen van SolarWinds MSP

 

MBO handen samenwerking overname

De Amsterdamse e-mailbeveiligingsleverancier SpamExperts is overgenomen door SolarWinds MSP. De Amerikaanse itsm-leverancier wil met de aankoop een stap zetten in e-mailbeveiliging en -archivering. Er worden geen financiële details bekendgemaakt.

SpamExperts biedt een (cloud)oplossing voor de spam- en virusfiltering en archiveren van e-mails. Het bedrijf is in 2005 opgericht en beschikt daarnaast over een tweede kantoor in het Roemeense Boekarest. De oplossing wordt gebruikt door managed service providers (msp's), internetproviders (isp's), telecombedrijven en it-dienstverleners.

SolarWinds MSP heeft zeventien kantoren wereldwijd, met het hoofdkantoor in het Amerikaanse Durham (North Carolina). In Nederland beschikt het bedrijf over kantoren in Almere en Utrecht. Het bedrijf nam vorig jaar LogicNow over.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6190077). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×