Managed hosting door True

Cisco koopt Appdynamics voor 3,7 miljard dollar

 

Deal handen schudden overname

Netwerkconcern Cisco Systems wil cloudspecialist Appdynamics uit San Francisco overnemen. De overnamesom van 3,7 miljard dollar is betaald in aandelen en contanten. Het application management software-portfolio van Appdynamics wordt opgenomen in het bestaande cloudsoftwareplatform van Cisco. Het bedrijf kondigde eind vorig jaar nog een beursgang aan, maar die gaat dus niet meer door.

Appdynamics is opgericht in 2008 en heeft inmiddels een omzet van 143,8 miljoen dollar. Het bedrijf sloot vorig jaar nog een samenwerkingsovereenkomst met mainframespecialist Compuware. Het bedrijf kan met zijn software het gebruik van cloudapps monitoren. Appdynamics werkt onder meer voor Nasdaq, Lloyds Banking Group en Nike.

De overname wordt in de loop van dit jaar afgrond. De huidige baas van Appdynamics, David Wadhwani, krijgt de leiding over een nieuwe software-business unit waarbinnen ook zijn overgenomen bedrijf valt. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5933188). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×