Managed hosting door True

Ambient investeert 4 miljoen euro in Approach

Sophiq-software wordt SaaS

 

Softwareleverancier Approach Alliance krijgt een kapitaalinjectie van ongeveer vier miljoen euro van investeerder Ambient. Dit bedrag is bedoeld om de door Approach ontwikkelde softwareoplossing Sophiq te migreren naar een SaaS-platform. Met Sophiq kunnen bedrijven hun besturing en managementinformatie op een snelle en intelligente wijze inrichten.

Doordat Approach zijn software als SaaS gaat aanbieden, kunnen eindgebruikers online via hun internetbrowser toegang krijgen tot Sophiq. Bedrijven hoeven daardoor niet langer vooraf tonnen te investeren om hun managementinformatiesoftware aan te schaffen en in te richten. Bovendien hoeven zij niet te investeren in eigen high performance netwerken en bijbehorende it-infrastructuur.

Omdat het Sophiq-platform via SaaS beschikbaar wordt gesteld is dit voor bedrijven vanaf vijf gebruikers al interessant. Sophiq is effectief en snel te integreren in bestaande it-omgevingen. Sophiq zal in de loop van dit jaar beschikbaar komen als SaaS-oplossing.

Ambient heeft naast Approach Alliance ondermeer Data Protectors in zijn portfolio. Dit is een Nederlandse leverancier van extreem beveiligde datacenterdiensten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4772096). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×