Managed hosting door True

Arlande neemt Evidian-partner Qforce over

 

Handen schudden

Arlande, gevestigd in Den Dolder, is eigenaar geworden van Qforce uit Utrecht. De ict-dienstverleners willen door afstemming van dienstenportefeuilles en bundeling van activiteiten hun klanten rijkere oplossingen kunnen bieden. Arlande is gespecialiseerd in interim management en informatiebeleid voor sectoren als onderwijs, zorg en detailhandel. Qforce biedt ict-beveiligingsdiensten aan overheid en zorg en is partner van Evidian, het Bull-onderdeel dat identity en access management software levert.

De overname van Qforce past in de strategie van Arlande om naast detachering ict-oplossingen te kunnen leveren. Het bedrijf zegt voortaan een breder dienstenpallet in huis te hebben dat loopt van strategisch advies tot implementatie van software voor identiteits- en toegangsbeheer en informatiemanagement. 

Bij Arlande, in 2005 afgesplitst van VX Company (bleef wel minderheidsaandeelhouder), werken ruim twintig man; Qforce (tien mensen) blijft als zelfstandig bedrijf binnen de Arlande groep functioneren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4652829). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×