Managed hosting door True

Nederlandse versie van SP2 beschikbaar

 

SP2 voor de Nederlandstalige WindowsXP is al sinds zondag te downloaden.

Microsoft adviseert zelf om het langverwachte service pack te installeren via de ingebouwde automatische update functie van Windows, maar wie daarop niet wil wachten kan het Windows XP Service Pack 2 voor IT-specialisten en ontwerpers al twee dagen downloaden van de site van Microsoft.

 

De ruim 260 MB tellende update bevat een aantal ingrijpende wijzigingen voor het populaire besturingssysteem. Met name aan veiligheid is extra aandacht besteed door betere bescherming tegen virussen en hackers. Het bevat bovendien nieuwe beveiligingsfuncties waarmee u uw pc gemakkelijker kunt beschermen.

 

U vindt de belangrijkste veranderingen die SP2 met zich meebrengt in dit overzicht. Dat niet alle veranderingen ook altijd verbeteringen zijn bleek al eerder na het uitkomen van het service pack voor Engelstalige versies van XP. Er is een grote lijst met programma's die problemen kunnen krijgen na installatie van SP2.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/361337). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Heb orgineel windows xp home programma en heb Service Pack 2 aut. geladen.
Werkt perfekt, Nu staat in het boek computer idee dat het Update programma Service Pack 2
binnen 1 maand moet worden geactiveert ??

ALLES WERKT PERFEKT, EN WERK NU 2 WEKEN MEE ZAL NIET WETEN WAT IK NU MOET DOEN.
STRAKS STOPT HET NA 1 MAAND ???????/

GRAAG REACTIE WAT TE DOEN.

Service Pack 2 is geen update-programma, maar de update zelf. Die stopt NIET met werken na 1 maand. Windows XP Home moet bij eerste installatie geactiveerd worden, maar dat heb je/iemand kennelijk al gedaan, als je de pc al langer dan 1 maand gebruikt (staat dus los van SP2).
Overigens geen idee wat voor boek je bedoelt (en of dat dan fout is of onduidelijk), maar dat moet je opnemen met het blad Computer Idee.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×