Managed hosting door True

Evolve Datacom verder onder de vleugels van Avensus

 

Avensus Holding uit Zwolle heeft voor een niet nader bekend bedrag Evolve Datacom uit Delft overgenomen van Racal-Datacom. Evolve blijft voorlopig een zelfstandige bedrijfseenheid binnen de Avensus organisatie.

De activiteiten van Evolve concentreren zich op producten en diensten voor e-security, voice logging en carrier class technology. De dienstverlening bestaat uit consultancy, installatie en projectmanagement alsmede het onderhoud en de support op de geïmplementeerde oplossingen.Avensus is gespecialiseerd in ip-telefonie, informatiebeveiliging, server based computing en document solutions.
 
"Door de overname van Evolve breiden wij onder meer ons aanbod van oplossingen voor informatiebeveiliging fors uit", zegt Gert Wiggelinkhuijsen, commercieel directeur van Avensus. "Hoewel we een kerngezond bedrijf zijn en prima zelfstandig verder hadden gekund hebben we gekozen voor aansluiting bij Avensus vanwege de groeimogelijkheden die onze klantenkring en productenpakket ons bieden", zegt Herman Tönis, commercieel manager van Evolve. "Die expansie is beter te realiseren als onderdeel van de Avensus organisatie. De bedrijven passen goed bij elkaar, de klantgerichte cultuur en de focus op kwaliteit van de dienstverlening bij Avensus spreken ons bijzonder aan'.
 
Rob van Straten is per 11 augustus aangesteld als algemeen directeur van Evolve.
Avensus bestaat na de overname uit tachtig medewerkers en heeft vestigingen in Zwolle, Delft en Capelle a/d IJssel.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/347628). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×