Managed hosting door True

Leverancier aarzelt over deelname Cebit

 

Nederlandse ict-leveranciers aarzelen over deelname aan de internationale ict-beurs Cebit, volgend jaar maart in het Duitse Hannover. “Wij spreken op dit moment nog met bedrijven die vorig jaar rond deze tijd al een handtekening hadden gezet”, zegt directeur Victor Koppelaar van de Nederlandse vertegenwoordiging van Cebit-organisator Deutsche Messe.

Nederlandse leveranciers van ict-oplossingen aarzelen over hun aanwezigheid bij de ict-beurs Cebit, volgend jaar maart in het Duitse Hannover. Vertegenwoordiger in Nederland Victor Koppelaar van Cebit-organisator Deutsche Messe maakt zich op dit moment nog weinig zorgen. “In de komende vier tot zes weken verwachten wij dat de handtekeningen als nog worden gezet. Bedrijven willen niet verstek laten gaan. Zij willen het contact met de markt niet verliezen.”

Wel proberen de ict-leveranciers op hun beursdeelname te beknibbelen. De stands worden komend jaar wat kleiner, eenvoudiger ingericht en mogelijk wat minder uitgebreid bemand dan in voorgaande jaren. De omvang van de beurs is in grote lijnen gelijk aan die van vorig jaar. Ook wordt er niet aan het aantal dagen getornd, meldt Cebit-directeur Sven Prüser van Deutsche Messe.

Arnold Schwarzenegger

De beurs, die begint op dinsdag 3 maart en duurt tot zondag 8 maart 2009, zal waarschijnlijk worden geopend door gouverneur Arnold Schwarzenegger van de Amerikaanse staat Californië. De staat Californië is dit jaar Cebit-partner. Schwarzenegger heeft ict-ondernemers in zijn staat opgeroepen acte de presence te geven tijdens de Cebit.

Dit jaar trok de Cebit een half miljoen bezoekers en 5.845 exposanten uit 77 landen naar Hannover.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2786774). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.