Managed hosting door True

Logica, BT en HP beheren Rijksinfrastructuur

 

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken besteedt het beheer van de ict-infrastructuur van P-Direkt en Rijksweb uit aan Match. Match is het samenwerkingsverband van Logica, BT en HP. Het contract heeft een looptijd van zeven jaar.

Een samenwerkingsverband van Logica, BT en HP gaat het beheer van de ict-infrastructuur van P-Direct en Rijksweb verzorgen. Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft het samenwerkingsverband, dat de naam Match heeft, daartoe geselecteerd uit drie andere leveranciers.

Het contract heeft een looptijd van zeven jaar. Match krijgt tussen de zestig en honderdveertig miljoen euro voor deze klus. Op dit moment is het beheer van de verschillende ict-systemen van P-Direkt en Rijksweb nog ondergebracht bij de verschillende ministeries. De komende jaren wordt het beheer ondergebracht bij het samenwerkingsverband.

P-Direkt en Rijksweb

P-Direkt is het personeels- en salarisadministratiesysteem van de rijksoverheid. Rijksweb is de ict-dienst voor de Rijksoverheid. Ministeries kunnen op deze manier informatie met elkaar uitwisselen.

Logica is hoofdaannemer van het contract. BT verzorgt de hosting. HP is de solution provider.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2742701). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

P-Direkt? Dat is toch dat shared service center project van Logica en IBM dat stilgelegd is omdat het niet aansloot bij wat de overheid wilde? Wordt dat nu beheerd?

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×